Industrikultur

Jag har blivit medlem i IndustrieKultur Fotografie. IKF är en sammanslutning av fotografer specialiserade på industrifotografi.

Genomgående är kvaliteten mycket hög, så jag räknar med att utvecklas som fotograf. Medlemmarna är i huvudsak från Centraleuropa, men nu finns alltså en svensk utpost.

Mina publika bilder på sajten finns här.

4 comments

  1. Det lät intressant! Stråssa har jag tänkt mig till länge, men nu under vintern har inte inspirationen och tiden funnits. Ska inte dynamitfabriken ligga där i krokarna också?
    Det är svårt att kommentera här…vit text mot ljusblå fält, man ser inte vad man skriver……eller så är det jag som har fått tantögon…

  2. Jag missade nog testa lite när jag bytte WordPress-template 🙂

    Stråssa är verkligen värt ett besök. Anläggningen är stor och komplett (det har inte rivits så mycket som på andra ställen). Tyvärr har det varit stora problem med metallstölder, så området är mindre tillgängligt än för bara ett par år sedan.

  3. Jag får ta och bege mig dit, haha, jag är så beroenda av att ha min man med mig på sådana utflykter för jag blir både fascinerad men tyvärr också väldigt mörkrädd, typ livrädd för att kamerablixten ska avslöja något Tur att mannen är intresserad av gamla industrier även om han inte har något fotointresse!

  4. Det är alltid bra att ha sällskap. Människor är mjuka – gamla byggnader hårda 🙂

    Det finns mycket annat att se i närheten av Stråssa också. Stripa, Håkansboda, Ställberg, Mossgruvan mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.