Föredrag om Marviken

Marvikens krafstation sedd från söder.
Marvikens krafstation sedd från söder.

Onsdagen den 18 nov arrangerar Sveriges Kärntekniska Sällskap (SKS) en Marvikenafton i Studsvik med intressanta föredrag, middag och anekdoter. Jag kommer berätta om Marvikenprojektet och mitt arbete med dokumentation av kärnkraftens kulturarv. Dagen efter finns det möjlighet att göra ett studiebesök i Marviken. Aktiviteten är öppen för SKS medlemmar och mer information om hur man blir medlem finns här.

För organisationer och företag finns också det möjlighet att boka mig för föredrag och bildvisningar – antingen i egna lokaler eller i anslutning till den pågående utställningen på Flygvapenmuseum i Linköping. Kontakta mig för mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.