Kraftverkskalender 2024

Omslagsbilden är fotograferad i Blåsjöns kraftverk.

Kraftverkskalendern för 2024 är nu färdig för beställning. I år har jag fotograferat mycket på uppdrag av Fortum och bilderna är främst hämtade från deras anläggningar i Klarälven, Byälven och Faxälven. Formatet är 30×30 cm.

Kalendern går att beställa via email till kalender@vonklopp.se. Ange adress, mobilnummer och mailadress (för avisering) vid beställning.

En kalender kostar 350:- inklusive porto (inom Sverige) och emballage. Två kalendrar i samma försändelse kostar 550:- och tre kalendrar kostar 700:- På grund av ändringar i Postnords tjänster måste försändelsen hämtas hos närmaste
postombud.

Julklappstips: Passa på att beställa boken om Indalsälven tillsammans med en kalender och få 50:- rabatt (ordinarie pris för boken är 425:-). Beställ senast 18/12 för att leveransen ska hinna fram före jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.